Η φύση χωρίζει σε τετράγωνα τις πιθανότητες

Πώς ξέρουμε πότε η τύχη ή μια ικανότητα επιλύει; Η γνώση αυτού μπορεί να είναι πολλή βοήθεια επειδή χωρίστε σε τετράγωνα τις εργασίες παιχνιδιών είτε μέσω της τύχης είτε της ικανότητας, είτε και τις δύο.

Όταν μιλάμε για χωρίστε σε τετράγωνα τα παιχνίδια που μιλάμε για τις πιθανότητες. Οι πιθανότητες σημαίνουν τις πιθανότητες ή την πιθανότητα για κάτι να συμβούν και να συμβούν πάλι. Οι πιθανότητες μετριούνται από την επανάληψη επιτυχίας. Και η επιτυχία αξιολογείται από τις πιθανότητες.

Από μαθηματική άποψη μιλώντας, οι wining δυνατότητες ενάντια στις υπόλοιπες δυνατότητες χωρίζουν σε τετράγωνα το παιχνίδι είναι της χωρίζουν σε τετράγωνα την αναλογία πιθανοτήτων. Επειδή υπάρχουν 6 πλευρές ενός κύβου, η πιθανότητα ενός αριθμού ως αποτέλεσμα ενός κύβου ρίχνει είναι πάντα 5 έως 1. Εάν ο όρος είναι ότι θα πληρωνόμαστε 4 έως 1 στη στοιχημάτιση σε έναν αριθμό κύβων, αυτό σημαίνει ότι στερούμαστε από μια πιθανότητα, και αυτή είναι μια πιθανότητα λιγότεροι από τις πιθανότητες νίκης μας. Η μια πιθανότητα που λαμβάνεται από μας είναι το πλεονέκτημα σπιτιών ή οι πιθανότητες ή άκρη σε μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Επειδή η χαρτοπαικτική λέσχη προσφέρει στα χονδρικά παιχνίδια ένα πλεονέκτημα ακόμη και 0.7 τοις εκατό σημαίνουν πολύ. Craps είναι ένα από τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών που έχουν μια ιδιαίτερη άκρη για τους παίκτες που ξέρουν πώς να στοιχηματίσουν ότι ευνοϊκά με χωρίστε σε τετράγωνα τις πιθανότητες.

Όταν ρίχνουμε διάφορους αριθμούς κομματιών κύβων, πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό πιθανών αποτελεσμάτων από ένα κομμάτι κύβων με τη σταθερά 6. Εάν έχουμε δύο να χωρίσουν σε τετράγωνα, αυτά είναι 6 αποτελέσματα από τους χρόνους 6 κύβων είναι ίσα με 36. Εάν χρησιμοποιούμε 3 χωρίζουν σε τετράγωνα, αυτά είναι 36 που πολλαπλασιάζονται με 6, είναι ίσα με 216 χωρίζουν σε τετράγωνα τα αποτελέσματα.

Εάν, για παράδειγμα, θέλουμε να δούμε χωρίστε σε τετράγωνα τις πιθανότητες ενός ιδιαίτερου χωρίζει σε τετράγωνα το αποτέλεσμα, ακριβώς μελέτη πόσος πιθανός χωρίζει σε τετράγωνα τα ποσά επιλύει για να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα. Ποιοι αριθμοί κύβων απαιτούνται για να πάρουν 7; Υπάρχει 6 και Α1, 5 και 2, και 4 και 3. Πολλαπλασιάστε αυτό με δύο για να πάρετε τις αντίστροφες εξισώσεις (3 και 4, 2 και 5, και 1 και 6). Έχουμε 6 εξισώσεις σε όλες. Κατόπιν αφαιρούμε 7 (ο αριθμός θέλουμε) από 6 (αριθμός εξισώσεων για να πάρει 7). Έχουμε 1. Αυτά είναι οι πιθανότητες 7 με έναν κύβο. Αλλά έπειτα έχουμε δύο να χωρίσουν σε τετράγωνα.

So, in considering the two dice, we have 36 combinations (6 times 6). Αφαιρούμε 6 από 36 για να πάρουμε την παραμονή, η οποία είναι 30. Εν γένει, χωρίστε σε τετράγωνα τις πιθανότητες είναι 30 έως 6, και 5 έως 1.

Οι φορείς μπορούν εύκολα να προφθάσουν μια καυτή ράβδωση εάν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν χωρίζουν σε τετράγωνα τις πιθανότητες στην εύνοιά τους.

Read more...

Close